Schrijven
Wilt u dat ik een artikel voor u schrijf? Een blad voor u maak, al dan niet voor een bijzondere doelgroep? Teksten maak voor op uw website? Of heeft u behoefte aan een tijdelijk redacteur of communicatiemedewerker? Ik doe het graag.

Lezen
Heeft u behoefte aan iemand die met u meeleest zodat uw subsidieaanvraag kans van slagen heeft? Die in uw zelfgeschreven boek de puntjes op de i zet? Of die uw toespraak over het beleid van de firma kan hertalen in helder Nederlands? Dan bent u bij Hoe zeg ik dat? - Tekst & Taal aan het goede adres.

Leren
Bij bedrijven en organisaties wordt vaak vaktaal gebruikt. Dat hoeft geen belemmering te zijn wanneer iedereen dezelfde taal spreekt, maar het kan zorgen voor onduidelijkheid wanneer u zich richt naar anderen. Uw klanten bijvoorbeeld. In een cursus van een dag leer ik uw medewerkers eenvoudiger en begrijpelijker schrijven. Dat scheelt een hoop onbegrip, misverstanden en telefoontjes van uw klanten.

Een cursus op maat? Neem dan contact met mij op.

Ten slotte
Ik heb ook ervaring als creatieve dagvoorzitter. Ook voor een goede voice-over, die al dan niet zelf de teksten schrijft, kunt u contact met mij opnemen via het contactfomulier.

(c) 2013 Hoezegikdat.nl
Foto's: Hettie Koens Fotografie
Logo: Arjette Reedijk
Website: Jennieke Cornet