Mijn moeder heeft de oorlog als klein meisje bewust meegemaakt. Ze vertelde er veel over en op een gegeven moment vroeg ik haar: ‘Zou u die verhalen op willen schrijven?’ Dat heeft ze gedaan en het is één van mijn dierbaarste bezittingen. Zo heeft iedereen zijn eigen herinneringen aan wat er in het leven allemaal gepasseerd is. En wat zou het jammer zijn als die verhalen verdwijnen. Ik wil u graag helpen om uw verhaal voor u of voor uw familie vast te leggen. Dat kan op verschillende manieren:

  1. De cursus ‘Levensverhalen schrijven’
    In een avond gaan we samen aan de slag met schrijfoefeningen aan de hand van thema’s die we samen bedenken. Met oefeningen die u helpen om uw eigen verhaal te schrijven. U hoeft geen schrijver te zijn of foutloos te kunnen schrijven, de waarde zit hem juist in de herinneringen. De cursus start als er minimaal vier deelnemers zijn. De kosten voor de cursus bedragen € 45,= per persoon inclusief koffie en thee. Ik geef de cursus in Harderwijk, maar ook op locatie.

  2. Het schrijven van uw levensverhaal
    Wanneer u niet zelf uw levensverhaal wilt of kunt schrijven, dan kan ik dat ook voor u doen. Ik kom graag naast u zitten om te luisteren naar uw verhaal zodat ik het voor u op schrift kan zetten. Bij u thuis of op een andere plek waar u zich prettig voelt. Afhankelijk van het aantal keren dat ik bij u kom bepalen we samen in overleg wat daarvoor de kosten zijn. Het eerste gesprek is uiteraard gratis en geheel vrijblijvend.

  3. Het redigeren van uw levensverhaal
    Heeft u uw levensverhaal geschreven maar wilt u graag dat er nog eens iemand naar kijkt voor u het laat lezen? Bijvoorbeeld omdat u twijfelt over spelling of volgorde? Ik doe het graag voor u. De kosten zijn afhankelijk van het aantal pagina’s.

Wilt u meer informatie of u direct aanmelden? Dat kan via het contactformulier.

(c) 2013 Hoezegikdat.nl
Foto's: Hettie Koens Fotografie
Logo: Arjette Reedijk
Website: Jennieke Cornet