Op avontuur met taal

Samen gaan we aan de slag om aan de hand van prikkelende opdrachten te ontdekken wat jouw eigen schrijfstijl is. Stap voor stap ontdek je hoe een verhaal wordt opgebouwd. In 12 avonden (van 20.00 tot 22.00 uur) gaan we vooral praktisch aan de slag.

De kosten voor de cursus bedragen € 120,= inclusief koffie en thee. De cursus start als er minimaal zes deelnemers zijn. Opgeven kan via het contactformulier.


Schrijf je eigen detective

Iedere liefhebber van detectives speelt wel eens met de vraag: ‘Zou ik ook een detective kunnen schrijven?’ Er is maar heel weinig voor nodig om daar achter te komen: je aanmelden voor de cursus ‘Schrijf je eigen detective’. In acht avonden (van 20.00 tot 22.00 uur) gaan we lekker met elkaar aan de slag. Natuurlijk wordt er veel geschreven, maar tussen de bedrijven door krijg je ook achtergrondinformatie. Je maakt kennis met verschillende onderdelen van een detective en je krijgt de ruimte om te ontdekken welke schrijfstijl bij jou past.

De kosten voor de cursus bedragen € 80,=, inclusief koffie en thee. De cursus start als er minimaal zes deelnemers zijn. Opgeven kan via het contactformulier.

(c) 2013 Hoezegikdat.nl
Foto's: Hettie Koens Fotografie
Logo: Arjette Reedijk
Website: Jennieke Cornet